torsdag 1 juni 2017

K.C Undercover

Här är en recension på Disney Channels serie K.C Undercover(Det uttalas kejsy). Min förra recension som jag skrev för typ... Jag vet inte, jag skrev det nån' gång! Det hamnade på tredje plats bland populära inlägg. 38 visningar. Ni kanske tycker att 38 visningar inte är så mycket. Men anledningen till att det står 38 är för att ni bitches inte trycker på rubriken!!! Nej, skoja bara, men allvarligt... Tryck på rubrikerna! Hur ska jag annars se vilka inlägg som är mest lästa. Trycker inte på inläggets rubrik så räknas det inte som att ni läst inlägget. Tryck på rubriken så att min statistik höjs!!! Nej, men nu börjar jag XDD.

K.C Undercover
K.C Undercover handlar om K.C Cooper som spelas av Zendaya Coleman. K.C är en helt vanlig tonårstjej som går på Hamilton High School. Hon är en "pojkflicka" som är ett geni, hon älskar matte, hon har också svart bälte i karate och hon gillar basket. Hon tycker heller inte om att ha klänningar på sig. Men det K.C inte vet är att hennes föräldrar är hemliga agenter som jobbar för Organisationen(The Organization). En dag när K.C är på väg hem från skolan så står det en svart skåpbil utanför hennes hus. I framsätet sitter hennes föräldrar Kira och Craig Cooper. En man i svart kostym går ut från bilen och går fram till K.C. Han säger "Hej, jag heter *** och jobbar för en topphemlig organisation." Han tvingar K.C in i skåpbilen och bilen kör iväg. K.C blir bunden i en stol och hon drar några skämt som dem alltid gör i Disney-serier. K.C får reda på att hennes föräldrar är hemliga agenter. K.C accepterar sitt första uppdrag som är att hitta en annan spion som jobbar för Den Andra Sidan(The Other Side) som ska börja på Hamilton High. K.C gav nästan upp med sitt uppdrag men bestämde sig för att slutföra det. K.C avslöjar sin täckmantel och hon blir inlåst på skolan. När hon skulle kontakta sin mamma genom sitt armband så har Kira lämnat sitt armband och hennes bror Ernie hittar det. K.C blir tvungen att berätta att deras familj är spioner och Ernie måste hjälpa henne. Under tiden kommer Marisa in i rummet och K.C försöker signalera till hennes men Marisa svarar "Oj förlåt! Jag ska lämna er ifred, kom nu, rummet är upptaget" som tror att K.C och spionen håller på med varandra. Spionen stirrar konstigt på henne och när hon gått säger han "Hon är inte så bra i skolan, eller hur?" K.C nickar och suckar. Sen ser hon Ernie som försöker ta sig in i rummet. Han hjälper K.C att ta sig ut och att slutföra sitt uppdrag. Hemma så berättar dem om sitt uppdrag och K.C:s föräldrar sprayar honom med en spray som får hon att glömma allt som hänt dem senaste 6 timmarna. K.C tycker att det är orättvist att Ernie inte får vara med i deras team och gör allt för att bevisa för sina föräldrar att han kan hjälpa till med uppdragen. Hon säger också att det kan vara bra att två barn är med i teamet vilket kan öka Organisationens förtroende. Hennes föräldrar skaffar då en barnrobot vid namn Judy. Judy är ser precis ut som ett barn och hon blir som Ernies och K.C:s sarkastiska syster. Ernie får komma med i teamet lite senare och dem fortsätter göra farliga uppdrag och K.C hamnar alltid i trubbel. 

Bildresultat för marisa and K.C

Till höger är K.C Cooper som föredrar att plugga istället för att festa och brukar bara ha klänningar på uppdrag. Till vänster är hennes bästa vän Marisa Clark som är motsatsen till K.C. Hon prioriterar alltid partyn före skolan. Marisa är den enda utanför K.C:s familj som vet om deras hemlighet.

Bildresultat för K.C Ernie and Judy

Här ser man K.C, Ernie och Judy. Ernie är ett datageni och är den som håller koll på allt på deras uppdrag. Judy är en robot och tycker inte om när någon annan behandlar maskiner dåligt. Hon tycker att robotar är mycket bättre än maskiner. Judy kan användas som projektor, hon kan söka fakta om personer och hon måste uppdateras med olika funktioner som att kunna äta och andra saker.

Bildresultat för K.C Craig and Kira

Här är hela familjen Cooper. Till vänster står deras föräldrar Craig och Kira Cooper. Dem har jobbat tillsamman i flera år och dem älskar sina barn, även Judy, trots att hon bara är en robot.

Jag tycker att serien får betyget: 

Serien är väldigt bra, fast det kanske är för att jag är van vid Disney. När jag var liten kollade jag på Hannah Montana för det gick på Barnkanalen men aja... Zendaya var ju med i Shake It Up och det är det jag brukar avsky med serier. Det brukar vara så att jag vet att en skådespelare är med i en film som jag kollar på och sen tycker den upp i en annan film/serie vilket brukar mindf*cka mig totalt. Anledningen till att den får 4/5 är för att det ändå finns många serier om spioner. Men serien  är fortfarande jättebra och jag längtar tills säsong 3 kommer ut. Dem sa den 1 november 2016 att den skulle komma ut snart men den har fortfarande inte kommit ut på svenska eller engelska. Men jag gillar händelsen och att varje säsong har en röd tråd. Även om vissa avsnitt inte har någonting med själva huvudstoryn att göra så är ju dem också roliga. Jag gillar att Judy alltid är så sarkastisk och att K.C alltid kommer med skämt. Och Ernie har ju väldigt svårt att skaffa en tjej. Men i alla fall, om du gillar Disney, spioner och allt annat jag skrev om så borde du kolla på det här. Jag tycker att du borde se på den serien och åtminstone ge den en chans. Det här var nog allt för idag, hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar